Eind mei opende restaurant Haut in Oostende. Het nieuwe finediningadres van chef-kok Dimitri Proost en manager/maître d’hôtel Randy Degroote bevindt zich op de 28ste verdieping van de Oostendse SKY Tower One en is daarmee het hoogste restaurant van België. Met de bijzondere ligging aan zee en een weergaloos panorama als belangrijke troeven, ging het interieurontwerp naar TJIP. Het Belgische interieurarchitectuurbureau heeft verschillende residenties aan zee op zijn palmares en zorgde voor een sereen verfijnd interieur dat disconnecteert en alle aandacht naar het uitzicht en de foodbeleving laat gaan.
Fotografie: Alice Mesguich
Heb je vragen over het copyright van deze afbeelding of denk je dat deze afbeelding niet de juiste toekenning heeft gekregen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat dit, indien nodig, wordt aangepast.
Meer informatie over de Notice and Take down procedure van Best Interiors? Klik hier.
Laat je inspireren door de mooiste woon- en tuinprojecten en stel je eigen moodboard samen – deel het met anderen en inspireer elkaar!