Aan de zuidkant van Brussel ligt het Bois de la Cambre. Ontsloten in de 40er jaren van de 19de eeuw is het “parc classique” met romantische engelse tuinen nog steeds een drukbezocht lustoord. Wie er wil lunchen of dineren kan er terecht bij La Villa Lorraine. Liever niet in korte broek of t-shirt en je hond moet buiten blijven. Want La Villa is “high end.” Je kan er overigens wel “laag dineren.” Want “low dining” is ook in Brussel de laatste trend. Voor zijn gasten die comfortabel en lekker lang willden tafelen bereidt 2-Michelin-sterren-chef Yves Mattagne graag een Crispy rice - Wagyu beef gevold door een imposante Tomahawk kalsfkotlet met cantharellen, gele wijn mousseline en chips. Maar natuurlijk wel eerst beginnen met een “high cocktail” aan de Classy Bar die, hoe kan het anders, werd betegeld met New Terracotta’s langwerpige ‘field tiles’ in de warme kleuren van het dessert: Creme Caramel !
Heb je vragen over het copyright van deze afbeelding of denk je dat deze afbeelding niet de juiste toekenning heeft gekregen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat dit, indien nodig, wordt aangepast.
Meer informatie over de Notice and Take down procedure van Best Interiors? Klik hier.
Laat je inspireren door de mooiste woon- en tuinprojecten en stel je eigen moodboard samen – deel het met anderen en inspireer elkaar!